Zorginstelling

Bent u zorgmedewerker of mantelzorger,
wij B-zorgen in De Achterhoek en De Liemers

Wij kunnen een positieve bijdrage leveren aan een zelfstandiger oude dag van uw cliënt

Veel van uw cliënten zullen moeite hebben met het doen van boodschappen en/of het bereiden van een gezonde dagelijkse maaltijd. Wij bieden hierin de helpende hand!

Vanuit ons magazijn leveren wij uw boodschappen of maaltijden zodra deze zijn geleverd, ontvangt uw cliënt bij elke levering een nieuwe bestellijst, die eenvoudig in te vullen is en weer mee kan worden gegeven aan de b-zorger.

Service in boodschappen!

Wij b-zorgen indien nodig, tot in de koelkast.

Wij doen meer voor uw cliënt
Kortom, wij doen meer voor uw cliënt. Onze klanten ervaren meer zelfstandigheid, iets wat erg belangrijk is. Wij komen graag langs bij uw cliënt voor een persoonlijke uitleg. Ook kunt u, uw medewerkers of uw cliënten altijd contact met ons opnemen. Er is altijd snel en persoonlijk contact en we denken graag met u mee.

De b-zorger als de helpende hand
Dankzij onze complete service kan uw cliënt zijn of haar zelfstandigheid behouden, doordat wij zorgen voor de dagelijkse boodschappen. Erg belangrijk voor iemand die misschien al veel heeft moeten inleveren. Dit kan bijdragen aan een zelfstandige oude dag. Indien uw cliënt op zichzelf woont, zorgen wij voor een comfortabeler situatie. In veel gevallen kunnen we er aan bijdragen dat uw cliënt langer thuis kan blijven wonen. De vaste b-zorger voor uw cliënt is méér dan een b-zorger en neemt graag de tijd voor uw cliënt om te helpen met het bestellen. Wij b-zorgen indien nodig tot in de koelkast. Met raad en daad staan wij uw cliënt bij, we bieden nét dat beetje extra hulp!
Heerlijke maaltijden
Wij bieden een compleet en gevarieerd assortiment met koelverse maaltijden: elke dag lekker én gezond eten. Volop variatie dankzij onze weekcyclus, compleet en (indien gewenst) met voor-, na- en bijgerechten. De maaltijden worden na bereiding op een professionele manier gestoomd, waardoor ze altijd een week in de koelkast houdbaar zijn. Indien gewenst bieden wij natuurlijk ook diverse dieetmenu’s en consistenties. Naar wens kunnen we zelfs de portiegrootte aanpassen. Onze maaltijden worden wekelijks b-zorgd en zijn altijd 7 dagen houdbaar in de koelkast. Met deze maaltijden kan uw cliënt zelf het tijdstip bepalen wanneer hij/zij wil eten. Dit draagt bij aan de vrijheid van uw cliënt. Naast de weekcyclus, is er ook een ‘vaste lijst’ waar zo’n zeventig verschillende maaltijden op staan. Via de website of telefonisch zijn deze gemakkelijk te bestellen, net wat uw cliënt het prettigst vindt. Uw cliënt ontvangt bij elke levering een nieuwe bestellijst, die eenvoudig in te vullen is en weer mee kan worden gegeven aan de b-zorger.
Service in boodschappen
Thuis b-zorgen is tegenwoordig niet bijzonder meer, maar om online een bestelling te plaatsen, moet er vaak familie of hulp ingeschakeld worden. Meestal zit er een minimaal bestelbedrag aan vast of naar verhouding hoge b-zorgkosten. Wij pakken dit net even anders aan! Bij ons krijgt de cliënt een persoonlijke boodschappenlijst, waar alle favoriete artikelen al op zijn voorgedrukt. De ingevulde lijst kan aan de b-zorger meegegeven worden, gemaild, geappt of telefonisch worden doorgegeven. Dit kan tot een dag voor het b-zorgmoment. Voor maaltijden, brood en artikelen die niet standaard op voorraad zijn, hebben we de bestelling graag iets eerder. We bieden een compleet supermarkt assortiment!
B-zorginfo
Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat de cliënten vertrouwen hebben in de b-zorger en afspraken, zeker in deze tijden. Bij ons komt altijd een vaste b-zorger bij uw cliënt, dat wordt als zeer prettig ervaren. Wij rijden daarnaast vaste routes en komen altijd op een vaste b-zorgdag en -tijd bij uw cliënt. Wilt u weten wat het b-zorgmoment voor uw cliënt is, bel, app of mail gerust de postcode door en we geven hier snel duidelijkheid in.

Altijd vrijblijvend!
Onze maaltijden en/of boodschappen worden wekelijks en b-zorgd. Er is geen minimale afnameverplichting en men zit niet vast aan een abonnement.
Bij elke bestelling ontvangt men een gespecificeerde afleverbon. Per maand wordt er een factuur opgemaakt en deze wordt toegevoegd aan de bestelling of gemaild naar uw cliënt of de contactpersoon van uw cliënt. Deze maandfactuur wordt automatisch geïncasseerd, waardoor er geen gedoe is met contant geld of pinpassen en pincodes.

Benieuwd naar ons menu?